S
Zamahni tata
TS novak
Riješio sam vlastiti problem i mislio da bi drugi mogli profitirati jer nisam mogao pronaći rješenje pomoću internetske pretrage.
Činilo se da je moj Realtek HD Audio menadžer odjeknuo na mom "Line In" audio signalu. Već imate opcije zvučnih efekata "surround" i "equalizer"
Činilo se da je moj Realtek HD Audio menadžer odjeknuo na mom "Line In" audio signalu. Već imate opcije zvučnih efekata "surround" i "equalizer"
Namjestio sam ga, ali jeka se nastavila. Primijetio sam da je problem u osnovi dupliciranje audio ulaza Line In.
Prvi "izvor" koji sam pronašao bio je HD Audio manager. Možete otvoriti upravitelj i pregledati karticu 'Line In' - moja je imala glasnost reprodukcije koja nije nula (klizač NIJE sav ostavljen za reprodukciju nula). To ima smisla ako želite ispisivati iz HD Managera.
Također sam pronašao drugi redak u "izvoru". Upravo sam u postavkama značajke "Line Entry" odabrao opciju "Listen to this device". Odjek je nestao kad sam ovo onemogućio.
Da biste pogledali ovu karticu svojstava 'Line In', desnom tipkom miša kliknite ikonu zvučnika u području obavijesti, a zatim odaberite Recording Devices (da, "Snimanje"). Zatim se kartica prikazuje u prozoru pod nazivom "Zvuk". Trebali biste vidjeti popis uređaja Line Line. Desnom tipkom miša kliknite ovu stavku i odaberite Svojstva. Otvara se prozor svojstava 'Line In'. Zatim odaberite karticu 'Slušaj'. Poništite odabir stavke "Slušaj ovaj uređaj". Ako imate moj problem, odjek bi trebao nestati.
Nadam se da ovo nekome pomaže. Samo pokušavam pomoći zajednici od koje mi je velika pomoć. : grinthumbPrvi "izvor" koji sam pronašao bio je HD Audio manager. Možete otvoriti upravitelj i pregledati karticu 'Line In' - moja je imala glasnost reprodukcije koja nije nula (klizač NIJE sav ostavljen za reprodukciju nula). To ima smisla ako želite ispisivati iz HD Managera.
Također sam pronašao drugi redak u "izvoru". Upravo sam u postavkama značajke "Line Entry" odabrao opciju "Listen to this device". Odjek je nestao kad sam ovo onemogućio.
Da biste pogledali ovu karticu svojstava 'Line In', desnom tipkom miša kliknite ikonu zvučnika u području obavijesti, a zatim odaberite Recording Devices (da, "Snimanje"). Zatim se kartica prikazuje u prozoru pod nazivom "Zvuk". Trebali biste vidjeti popis uređaja Line Line. Desnom tipkom miša kliknite ovu stavku i odaberite Svojstva. Otvara se prozor svojstava 'Line In'. Zatim odaberite karticu 'Slušaj'. Poništite odabir stavke "Slušaj ovaj uređaj". Ako imate moj problem, odjek bi trebao nestati.
Nadam se da ovo nekome pomaže. Samo pokušavam pomoći zajednici od koje mi je velika pomoć. : grinthumb